× 

Dolce&Gabbana szemüvegek

1-20-ig Össz.: 141

Csökkenő irány beállítása
  SZŰRŐK

Rács  Lista 

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-20-ig Össz.: 141

Csökkenő irány beállítása
  SZŰRŐK

Rács  Lista 

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Dolce&Gabbana

Az ismert és a luxusmárkák között, a divat világában van egy márka, amely kitűnik a többi közül, ez pedig a Dolce & Gabbana. Ez az egyik legváltozatosabb divatmárka, ugyanis megtaláljuk az elegáns ruhák címkéin, parfümön, de még a korrekciós szemüvegeken és a napszemüvegeken is.

A cég története

A Dolce & Gabbana cég Olaszországban alakult 1985-ben. Ez egy olyan cég, amely az egész világban diktálja az új divattrendeket. A márkát egy pár hozta létre Domenico Dolce és Stefano Gabbana, innen származik a márkanév. Nagyon híresek a Dolce&Gabbana ruhái, de ugyanúgy híresek a további termékei is, mint a kiegészítők a ruhákhoz, amibe beletartoznak a szemüvegek. Minden híres ember a világon szívesen hordja azokat a termékeket, amelyek Dolce&Gabbana logóval rendelkeznek.

Korrekciós vagy a napszemüvegek terén a Dolce&Gabbana termékeket a minőségi kivitelezés jellemzi , amik nagyon értékesek a piacon, úgy mint a többi terméke ennek a márkának. Dolce&Gabbana termék kínálatában megtalálhatóak mind a női, mind a férfi szemüvegek. Érdekes és egyedi stilisztikával rendelkeznek, amelyek valódi szakemberek terveztek. A Dolce&Gabbana szemüvegek között megtalálhatóak az egyszerű modellek is, amelyek fémből készültek, valamint léteznek futurisztikus unisex változatok is. A D&G termék kínálatában megtaláljuk a műanyag kereteket is, klasszikus vagy divatosabb formájában egyaránt:

 1. Négyszögletes szemüvegek
 2. Kerek szemüvegek
 3. Macskaszem szemüvegek
 4. Az úgynevezett pilóta szemüvegek
 5. Asszimetrikus szemüvegek és keretek

Mivel a keretek és a D&G napszemüvegek különböző színvilágban megtalálhatóak, mindenki megtalálja a hozzá illő modellt, amiben nagyszerűen fog kinézni. Minden D&G szemüveg és keret rendelkezik az oldalán gravírozott vagy pecsételt védjeggyel.

A cég előnyei

A Dolce&Gabbana cég, röviden D&G, csak olyan szemüveget és más egyéb termékeket gyárt, amelyek a legújabb technológiával készültek. Mindegyik termék kiváló minőségű, és még a legigényesebb felhasználó is megtalálja a magának valót. Sőt mi több, a ruhák és a Dolce&Gabbana kiegészítők egy luxus szimbólum, amely a divatvilágban egyedi irányzatot mutat. A Dolce&Gabbana kereteket az különbözteti meg a többitől, hogy klasszikus és mindig divatos, egyedi, sehol máshol nem látott dizájnnal és modern irányzattal rendelkezik.