× 

Férfi szemüvegek

Items 1 to 20 of 392 total

Csökkenő irány beállítása
  SZŰRŐK

Grid  List 

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Items 1 to 20 of 392 total

Csökkenő irány beállítása
  SZŰRŐK

Grid  List 

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

FÉRFI SZEMÜVEGEK

Milyen szemüveget választanak a férfiak? Mi a legfontosabb tulajdonság, és mi az ami kevésbé számít? A vizsgálatok elvégzése után elmondható, hogy a legalapvetőbb tulajdonság, amivel egy férfi szemüveg kell, hogy rendelkezzen, a következő: komfortos, tökéletes illesztés és tartósság.

A férfi szemüvegek tulajdonságai

A nőkkel ellentétben a férfiak kevésbé figyelnek arra, hogy mi éppen az aktuális divattrend. Természetesen a modern férfiakat érdeklik a jó stílusok, de ritkábban választanak olyan szemüveget, amely épp az aktuális divatirányzatot követi, csak azért, hogy lemondjon a kényelemről. A megerősített tanulmányok azt mutatják, hogy a férfiak 90%-a, akik férfi szemüveget választanak, elsősorban a kényelmet és a tökéletes illesztést keresi. Ugyanebben a tanulmányban a férfiak fele azt vallotta, hogy szemüveg választás esetén fontos számukra a rugalmas zsanér.

További fontos tényező, hogy a férfi szemüvegek legyenek tartósak és ütésállóak. Igaz, ma már sok férfi divatos szemüveget választ, de továbbra is fontos tényező a gyártás minősége és a felhasznált alapanyagok tartóssága. Ami a színvilágot illeti, a sötét színvilág érvényesül, fekete, szürke és sötétkék árnyalattal. Érdemes továbbá megfigyelni a kerek és az arany modelleket, amelyek úgyszint a férfiak kedvencei közé tartoznak.

Trendek a férfi napszemüvegekben

 1. Aviator - klasszikusok, amelyek minden időben dobogós helyezést foglalnak el. Karakteres, lekerekített lencsével rendelkeznek, amelyek megtalálhatóak barna és szürke árnyalatban.
 2. A divatban megmaradtak a nagy férfi szemüvegek. Széles, négyszögletes keretekkel, főként tónusos színekben, amelyeket elsősorban üzletemberek választanak, akiknek fontos a divatirányzat.
 3. Keret nélküli szemüveg, ezek a modellek a leggyakrabban vásároltak. A kinézet és a specifikus felépítés miatt nem látható a keret a lencséknél, az arcon is alig látható, és ezzel nem korlátozza a látást sem.
 4. Titán keretes - ezek a szemüvegek ugyan drágábbak a többinél, de mivel könnyűek és tartósak, mindenképpen elfogadott és elismert a férfi társadalomban.
 5. A fiatalabb férfiak gyakran választanak férfi műanyag szemüveget, mert vagányabb kinézettel rendelkeznek. A leggyakrabban vásárolt modell a Wayfarer - a széles keretek nagyon könnyűek, ennek köszönhetően garantálják a magas komfortérzetet a szemüveg viselőjének.