× 

Fizetési információ

Általunk elfogadott fizetési módok:


  • - A fizetés közvetlenül a bankszámlánkra történik. Ennél a fizetési módnál, a közlemény rovatba kérjük írja be a rendelési számot. Banki utalás esetén az összeg számlánkra való beérkezését követően elkezdjük feldolgozni a megrendelést. A terméknél meghatározott szállítási időt kell itt is figyelembe venni.
  • - PayPal – Több mint 10 éve a PayPal kényelmes és biztonságos internetes fizetési forma. 190 országban, több mint 200 millió PayPal számla létezik. Egyre több online üzlet fogadja el ezt a fizetési módot. PayPal-on keresztüli fizetés esetén az összeg számlánkra való beérkezését követően elkezdjük feldolgozni a megrendelést. A terméknél meghatározott szállítási időt kell itt is figyelembe venni.
  • - Készpénzes/utánvételes fizetés – a rendelés értékét átvételkor kell fizetni a futárnak készpénzben.

Utánvételes fizetési mód esetén: a rendelést azonnal elkezdjük feldolgozni. A terméknél meghatározott szállítási időt kell figyelembe venni. Banki utalás és PayPal-on keresztüli fizetés esetén az összeg számlánkra való beérkezését követően elkezdjük feldolgozni a megrendelést. A terméknél meghatározott szállítási időt kell itt is figyelembe venni.


Utánvételes fizetésnél a megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló e-mail alapján minden költséget tartalmaz. Ugyancsak fizethet banki átutalással is. Amennyiben utalással kíván fizetni, kérjük a közlemény rovatba tüntesse fel a rendelési kódját. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!