× 

Lacoste szemüvegek

4 Item(s)

Csökkenő irány beállítása
  SZŰRŐK

Grid  List 

4 Item(s)

Csökkenő irány beállítása
  SZŰRŐK

Grid  List 

Lacoste

A Lacoste az egyik legnépszerűbb divatmárka, mely a krokodil alakú logójáról híres, valamint ruhák, szemüvegek és napszemüvegek tervezésével és gyártásával foglalkozik.

A márkáról

A Lacoste márkát 1933-ban alapította André Gillier és René Lacoste teniszjátékos. Azután kezdtek el a teniszjátékosok számára megfelelő ruhákat készíteni, miután René megnyerte a Big Slam és a Davis Kupa versenyeket a ‘20-as években. Az amerikai média aligátorként emlegette Lacoste-ot, miután 1927-ben legyőzte a Francia Nemzeti Csapat kapitányát a Davis Kupán, és ezért egy aligátorbőrből készült bőröndöt kapott - a márka logója is innen ered. Az aligátor becenév nagyon is illett Lacoste-hoz: egy aligátor dühével nézett szembe ellenfeleivel, majd győzte le őket. A Lacoste tenisz és golf játékosoknak készített ruhát, valamint tengerészeknek. Később kiegészítőket, lábbeliket, szemüvegeket és napszemüvegeket is elkezdtek gyártani.

A márka attribútumai

A Lacoste márka a békét és a fair-play szabályait hirdeti, és ellenzi az agressziót. A Lacoste ütőkártyája a szemüvegek és a napszemüvegek gyártása során a kényelem. A klasszikus és sportos, egyben divatos dizájnnak köszönhetően a Lacoste termékek az egyik legeredetibb, legelegánsabb és legklasszikusabb darabok a divat világában. A Lacoste szemüvegek különösen ízléses és funkcionális termékek.