× 

Női szemüvegek

1 - 20 termék, Összesen:1996

Csökkenő irány beállítása
  SZŰRŐK

Rács  Lista 

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 - 20 termék, Összesen:1996

Csökkenő irány beállítása
  SZŰRŐK

Rács  Lista 

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

NŐI SZEMÜVEGEK

A helyes látás attól függ, hogy milyen lencsét használunk, de attól is, hogy milyen keretet használunk hozzá. A szemüveg kiválasztása nagyon fontos tényező, ugyanis nagyon gyakran életünk elválaszthatatlan részét képezik. A megjelenés különösen fontos minden nő számára, ezért javasolt olyan modellt választani, amely ideálisan fog passzolni a kinézethez, arcformához és az egyéni preferenciákhoz.

Milyen legyen a női szemüveg?

Számos női szemüveg áll rendelkezésre a piacon. A leggyakrabban vásárolt modell az ún. "macskaszem". Ennek köszönhetően az arc karcsúvá varázsolható. Ezek alkalmasak például az ovális fejre. A kerek modellek úgyszintén divatosak - ezek az ún lenonok. Különösen alkalmasak az élesebb arcvonásokhoz, mivel finomságot és gyengédséget tükröznek. A tervezők egyre gyakrabban mutatnak be olyan keretet, aminek széles a kerete, gyakran négyzet vagy téglalap alakúak a lencsék alján. A női divat dinamikusan változik. Ma a vagány kereteket egyre gyakrabban választja a gyengébbik nem. Viszont a klasszikus modellek még mindig az élen járnak: téglalap alakú, vékony keretekkel.

A színnek van -e jelentősége?

A szemüveglencse és a keretek megfelelő kiválasztása nagyon fontos, ugyanis a szemüveg a mindennapi életünk elválaszthatatlan része. Ezért a keretek kiválasztásakor érdemes figyelni a színre. Első körben érdemes megfigyelni, hogy vajon passzol-e a Te arcszerkezetedhez, a szemed színéhez, stílusához és színéhez, továbbá a ruhád színéhez, amelyekben jól érzed magad. Amennyiben egy különleges színre van szükséged, mert a munkáltatód dress code-ja ezt megkívánja, érdemes átgondolni, hogy két pár szemüveget rendelsz, hogy komfortosan érezd magad a munkahelyeden és munkaidőn kívül egyaránt. A piacon nagyon sok univerzális szín létezik - a szürke árnyalattól kezdve egészen a sötétkékig. Érdemes figyelmet fordítani az alakra és magára a keret egész felületére. A női szemüvegek gyakran tartalmaznak egyéb részletet, például aranyozott keretrészeket.